Mahu kuruskan badan TANPA perlu berlapar, TANPA produk yang mahal, TANPA perlu berpeluh dan TANPA membazirkan masa di gym?

Ramai yang beranggapan langkah pertama untuk kurus adalah fikirkan apa yang perlu kita beli. Antara yang paling popular adalah produk tertentu atau keahlian gym. Lebih menyedihkan adalah mereka berkata, “nanti dah dapat gaji aku belilah produk tersebut, waktu tu barulah mula diet”. Adakah anda ingin tunggu lagi untuk menjaga badan anda? Bukan badan orang lain.

Sekarang anda boleh bertindak serta-merta iaitu sesegera selepas membaca nota ini kerana saya akan berkongsi 6 langkah SANGAT mudah untuk kurus:-
1. Pastikan anda sarapan.
2. Makan 6 kali sehari
3. Makan separuh dari yang anda selalu makan
4. Makanan terakhir paling lewat jam 8.30 malam
5. Minum air yang banyak setiap hari
6. Tidur awal

Perkara yang penting di sini adalah untuk mengubah cara hidup anda. Proses ini adalah perlahan tetapi berkekalan. Namun, ini adalah lebih baik daripada kurus 2-3 bulan sahaja selepas itu berputus asa dan kembali gemuk.

Sekarang, anda sudah faham rahsia untuk kurus. Mungkin anda rasa kurang logik untuk makan 6 kali sehari kerana kesibukan urusan seharian, di sinilah produk-produk makanan gantian memainkan peranannya yang orang selalu tersilap sebagai ubat kurus ajaib. Dan satu-satunya produk yang saya dan keluarga percayai dan amalkan untuk bertahun-tahun lamanya adalah Herbalife.

Oleh itu, khas untuk kawan-kawan Facebook saya, saya ingin menawarkan harga pengenalan paling istimewa untuk membeli DUA(2) Start Now Pack Herbalife beserta PENGHANTARAN PERCUMA.

Setiap Start Now Pack ini temasuk:-
1. Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink (French Vanilla, Dutch Chocolate, Strawbery, Tropical Fruit, Cappucino)
2. Tea Mix 100g (Lemon Hibuscus/Peach)
3. Blended Soy and Whey Protein Powder

Jika ingin rebut harga paling istimewa ini , sila MESEJ saya SEKARANG.


No comments:

Post a Comment